Menü
Kosár
Budavári Szerelmes Történetek
2,5 órás séta borkóstolóval
Bor, szerelem, Pest
3,5 órás séta borkóstolóval
Jul05 Bemutatkozás
polyi2 0
Szabó Pólika Leontina, budapesti idegenvezető és borszakértő vagyok. Budapestet és Magyarországot mutatom meg magyaroknak és külföldieknek. A jól ismert történelmi személyek magán- és szerelmi élete érdekel és persze a jó ételek és finom borok!A sétáimon jobban megismerheted Budapestet, a híres múltbeli lakóit, valamint azok kisebb vagy nagyobb titkait, amik megdobogtatták a szívüket. Kóstolhatsz különleges borokat és úgy általában, egy izgalmas történetekkel teli, a szívnek és a szájnak egyaránt élvezetes sétán vehetsz részt.A száraz tényeket és adatokat elhagyom, mint ahogyan a felszínes, mi..

Legközelebbi sétáim

2022.07.16. szombat 18:00

Pezsgő, Szerelem, Budai Vár
A séta alatt megismerhetitek a Budai Vár lakóinak szerelmi életét a középkortól napjainkig. Királyok, nemesek, közrendűek ismert és titkos szeretői, ókori istenek, szentek és kurtizánok történetei. Kényelmes séta borkóstolóval.

2022.07.23. szombat 16:00

Zugligeti régiségek
Egy 2 órás sétában 6 régi épületet nézünk meg, végigjárva a 12. kerület egy részét, ahol a város az erdővel találkozik.

Kiemelt budapesti sétáim borkóstolóval

A sétáimon jobban megismerheted Budapestet, a híres múltbeli lakóit, valamint azok kisebb vagy nagyobb titkait, amik megdobogtatták a szívüket. Kóstolhatsz különleges borokat és úgy általában, egy izgalmas történetekkel teli, a szívnek és a szájnak egyaránt élvezetes sétán vehetsz részt.

Legfrissebb blogbejegyzések

Amit a túráim résztvevői mondanak

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.